Promo icon

100%-os elégedettségi garancia

Promo icon

Expressz szállítás 2-3 munkanapon belül

Promo icon

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Promo icon

14 napos visszaküldési jog

Promo icon

Ellenőrzött minőség

Promo icon

100%-os elégedettségi garancia

Promo icon

Expressz szállítás 2-3 munkanapon belül

Promo icon

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Promo icon

14 napos visszaküldési jog

Promo icon

Ellenőrzött minőség

Kókuszos keksz kakaóporral

A keksz szezon már itt van, de még mindig nem tudta megírni a kedvenc receptejei listáját az idei decemberi sütéshez? A kókuszos keksz receptje gyorsan az elsők között találja magát.

👩‍🍳Manja M.

 

A kakaóporral díszített vegán kókuszos kekszek rendkívül puhák és kakaó valamin kókusz ízűek – Ön is csodálkozni fog azon, hogy milyen gyorsan el fognak fogyni. Ezek a sütik kiválóan alkalmasak a közelgő karácsonyi ünnepekre és egy kellemes, boldog decemberre.

  • Tökéletes a karácsonyi ünnepekre.
  • Puha, finom és nem túl nagy, csodálatos kókusz- és
  • kakaóízzel.
  • A kókuszos keksz nem túl édes.
  • Hosszan (6-7 napig) tarthatja őket.
  • A recept egyszerű, így könnyen elsajátíthatja.

A porcukor elkerülése érdekében a kókuszos kekszet végül kakaóporba forgathatja. A sütik ugyanolyan jók lesznek, de sokkal sötétebbek. 😊

 

Milyen kakaóport válasszon?

A kakaópor kellemes csokoládéízű és egészséges táplálkozási összetételű. Világszerte rendkívül népszerű terméket különféle italokba, krémekbe, süteményekbe, kekszekbe adjuk hozzá .. A kakaóbabnak köszönhetően bármilyen desszertet egyszerűen igazi örömforrássá alakíthatunk. A terméket a legszélesebb körben ismerjük a piacon, ezért gyakran felteszik a kérdést, hogyan válasszuk ki a megfelelő kakaóport?

Az organikus termesztésből származó kakaópor hozzáadott cukrok nélkül, a kakaó minőségi típusa, a kakaóbab és az összetétel a fő jellemzők, amelyekre figyelnünk kell a választás során. A kakaóbab minden típusa két csoportra oszlik – a forastero és a criollo. Azonban csak a második csoportba tartoznak a nemes alapanyagok, amelyek a kakaónak a megfelelő minőséget adják.

A kakaót az ókori tápláléknak tekintették Dél-Amerika ősi népei körében.

 

A Bio Nature’s Finest kakaópor nyers és organikusan termesztik a legjobb minőségű teljes kakaóbabból – a Criolla típusúból.

 

Magnéziumot és vasat tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget, a cink pedig megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, és elősegíti az egészséges haj, köröm és bőr megőrzését. Gazdag antioxidáns-forrás, amely tartalmában még a zöld teát is felülmúlja.

Hozzávalók a kókuszos kekszekhez

Kokosovi razpokančki s kakavom v prahu

A kókuszos keksz elkészítési folyamata

  1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra, és két tepsit sütőpapírral béleljünk ki.
  2. Egy nagy tálba adjuk hozzá cukrot és az olvasztott kókuszolajat. Keverjük jól össze egy spatulával, hogy az összetevők jól összeérjenek és egyenletes legyen a keverék. Hozzáadjuk az őrölt lenmagot, növényi tejet kókusszal és vaníliával, és mindent újra összekeverünk. Szita segítségével átszitáljuk a lisztet, kakaóport, sütőport és himalája sót ugyanabba a tálba. Addig keverjük, amíg a száraz hozzávalók össze nem keverednek a nedvesekkel, és puha tészta nem kapunk.
  3. A porcukrot átszitáljuk egy tányérra vagy egy sekély edénybe. Ezután körülbelül egy teáskanálnyi már elkészített keveréket a kezünkbe veszünk, és golyókat formázunk. Forgassuk meg a tányérban lévő cukorban minden oldalról. Minél több a porcukor, annál szebben repednek a sütik.
  4. Helyezzük a golyókat az előkészített tepsire, egymástól körülbelül 2 centiméterre, mivel még kicsit szét csúsznak. Süssük a kókuszos kekszet kb. 10-12 percig, amíg meg nem reped.
  5. A frissen sült sütik túl puhának tűnhetnek, de lehűtve megfelelő textúrát kapnak. Legalább 10 percig hűtjük őket a tepsiben, majd helyezzük át az állványra. Tartsuk a kókuszos kekszet légmentesen lezárt edényben 6-7 napig.

Élvezze a nassolást!

Tippek
* A kókuszolaj helyett használhat sima olajat, olvasztott kakaót vagy sima vajat.
* Használhatja a kedvenc növényi tejét – szója-, mandula-, rizs- vagy indiai tejet.
* Ha a tésztát nehéz kezelni és túl ragacsos, tegye a hűtőbe kb. 30 percre, majd próbálkozzon újra. Kicsit megnedvesítheti a kezét is, hogy a tészta kevésbé legyen ragacsos.

 

Kokosovi razpokančki s kakavom v prahu
Kokosovi razpokančki s kakavom v prahu
Kokosovi razpokančki s kakavom v prahu
Delivery
Csak 15000Ft az INGYENES SZÁLLÍTÁSHOZ
Kosárban lévő termékek

Nincsenek termékek a kosárban.

Különleges ajánlat csak itt!

Adja hozzá a rendeléséhez és spóroljon!

-72%
Golden Q10*

A Q10 koenzim, a C vitamin és a B komplex forradalmi formulája

3.950 Ft 1.110 Ft
-70%
C vitamin + Szelén+ Cink*

A C vitamin, a szelén és a cink forradalmi formulája az erős immunrendszer számára!

3.160 Ft 950 Ft
-75%
Matcha Chai ital*

A kávé ízletes és egészséges alternatívája

6.200 Ft 1.550 Ft