Promo icon

100%-os elégedettségi garancia

Promo icon

Expressz szállítás 2-3 napon belül

Promo icon

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Promo icon

14 napos visszaküldési jog

Promo icon

Ellenőrzött minőség

Promo icon

100%-os elégedettségi garancia

Promo icon

Expressz szállítás 2-3 napon belül

Promo icon

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Promo icon

14 napos visszaküldési jog

Promo icon

Ellenőrzött minőség

Vegán Pavlova torta

Úgy döntöttünk, hogy a következő epizódokban bemutatjuk a Nature’s Finest csapatát. Ki készíti az Instagram és Facebook tartalmakat, ki áll a blogok és receptek mögött?

A konyhában Monikához ezúttal Manja Margon csatlakozott, aki szintén részt vesz ennek a főzőműsornak a létrehozásában. Monikával együtt kiváló, nagyon különleges vegán desszertet – Pavlova tortát – fognak készíteni.

Hozzávalók

  • 200ml csicseriborsó víz
  • ½ teáskanál borkő sütőpor
  • 200 g eritrit
  • 400g kókuszkrém
  • Friss gyümölcs (tetszés szerint)
  • Mandula

Elkészítés

  1. A finom és friss vegán pavlova elkészítéséhez előhűtött csicseriborsó vízre van szükségünk (nem szabad sózottnak lennie). Adjunk egy teáskanál végenyi borkő sütőport a folyadékhoz.
  2. Ezután a csicseriborsó vizet kézi keverővel addig verjük, amíg észre nem vesszük, hogy a masszába csúcsok kezdenek kialakulni, körülbelül 5-10 perc.
  3. Adjunk eritritet a masszához, amelyet először leőröltünk (a kristályos cukor nem ajánlott az aquafaba elkészítéséhez), és keverjük még 5 percig. Végül, ha szükséges, adjunk hozzá egy-két teáskanál fehérborecetet és alaposan keverjük össze.
  4. Egy evőkanál segítségével helyezzük az elkészített masszát a sütőpapírra, és hozzunk létre egyfajta kört, amely oldalainak kissé magasabbnak kellenek lennie, mint a közepének.
  5. Az elkészített süteményünket 120 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és körülbelül két órán át sütjük, amíg a teteje szépen meg nem keményedik. Ezután a süteményt jól lehűtjük – körülbelül 4 órán át. A legjobb, ha előző nap elkészítjük a tortát, hogy szépen lehűljön.
  6. A tortához adjunk felvert kókuszkrémet és díszítsük ki bármilyen gyümölccsel. Díszíthetjük eperrel, málnvalt és áfonyával. A tortát mandulával is megszórhatjuk.

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Delivery
Csak 15000Ft az INGYENES SZÁLLÍTÁSHOZ
Kosárban lévő termékek

Nincsenek termékek a kosárban.

Különleges ajánlat csak itt!

Adja hozzá a rendeléséhez és spóroljon!

PINK LATTE Kollagén

Finom keverék rózsaszín latte italhoz kollagénnel, hialuronsavval és ashwagandhaval

9.550 Ft
-30%
Golden Q10

A Q10 koenzim, a C vitamin és a B komplex forradalmi formulája

3.740 Ft 2.620 Ft
-30%
C vitamin + Szelén+ Cink

A C vitamin, a szelén és a cink forradalmi formulája az erős immunrendszer számára!

2.600 Ft 1.820 Ft